• January 22, 2021

Albania COVID-19 Update 20 January: 4 Dead, 670 Infections, 505 Recoveries

Four people infected with COVID-19 have died in Albania in the last 24 hours, bringing the death toll to 1,291. The victims’ age varies between 37 and 77. 670 new cases …

INAGURATION OF JOE BIDEN ( LIVE STREAM VIDEO )

INAGURATION OF JOE BIDEN ( LIVE STREAM ) America’s 46th President: Joe Biden’s long road to the White House / Euronews

The Central Election Commission of Kosovo has banned Albin Kurti, the leader of the largest party Vetevendosje, from running in the February 14 elections.

The Central Election Commission of Kosovo has banned Albin Kurti, the leader of the largest party Vetevendosje, from running in the February 14 elections. Sources from Vetevendosje confirmed the news for …

“The days of the government are numbered” Basha to Rama: The EU will help us with the economic plan

“The days of the government are numbered” Basha to Rama: The EU will help us with the economic plan Democrat leader Lulzim Basha has issued a statement to the media right …

Meta seeks efforts to create chances for youths’ future in Albania

Meta seeks efforts to create chances for youths’ future in Albania President of the Republic, Ilir Meta has called Monday for efforts to provide the young people of Albania with all …

Greece / Dasho Kurti Confesses: “My Sounds Are Bridges Of Friendship And Brotherhood”

Greece / Dasho Kurti Confesses: “My Sounds Are Bridges Of Friendship And Brotherhood” Words sometimes even exaggerate or exaggerate. Sounds never! Especially the more echoed the music of Dasho Kurti, the …

Rama reacts after the letter of the French embassy: I did not attack any ally, I stand by the statement about vaccines

Rama reacts after the letter of the French embassy: I did not attack any ally, I stand by the statement about vaccines Prime Minister Edi Rama reacted on Facebook after the …

The Supreme Court Is Unlocked After 3 Years

The Supreme Court Is Unlocked After 3 Years The Supreme Court risks remaining blocked for the next 2-3 years if its staff is not filled with new judges. Vice President Sokol …

Snowfall and frost, how is the road situation in Albania and the axes where chains are needed

Snowfall and frost, how is the road situation in Albania and the axes where chains are needed The Albanian Road Authority has provided information regarding the situation on the road axes, …

Greqia Publikon Statistikat E Investitorëve Të Huaj, Dominojnë Shqiptarët

Greqia Publikon Statistikat E Investitorëve Të Huaj, Dominojnë Shqiptarët Nga Ira Londo Ministria e Jashtme të Greqisë dhe Administrata e Decentralizimit publikojnë statistikat e investitorëve emigrantë dhe tabela përbën padyshim një …

Vota E Diasporës Në Diskutimet E Ambasadorëve Të OSBE Dhe BE-Së Në Tiranë

Vota E Diasporës Në Diskutimet E Ambasadorëve Të OSBE Dhe BE-Së Në Tiranë Vota e shqiptarëve jashtë vendit ka qenë një ndër temat e diskutuara në një takim online informativ të …

Ligji për Regjistrimin e Popullsisë në votim para deputetëve

Ligji për Regjistrimin e Popullsisë në votim para deputetëve Kuvendi sot duhet të mbajë vazhdimin e seancës së 29-të, në të cilën pritet të votohet Propozim ligji për Regjistrimin e popullsisë, …

Ekskluzive! Haga thërret ushtarakun shqiptar/ Adem Shehu nga Tirana, komandoi brigadën 153 në zonën e Llapit

Ekskluzive! Haga thërret ushtarakun shqiptar/ Adem Shehu nga Tirana, komandoi brigadën 153 në zonën e Llapit Hetuesit special të Hagës shtrinë hetimet edhe në Shqipëri duke marrë në pyetje ish-ushtarakë shqiptarë …

4 të vrarët e ’21 Janarit’ Shpalken ‘Dëshmorë të Atdheut’ 4 të vrarët e 21 janarit

4 të vrarët e ’21 Janarit’ Shpalken ‘Dëshmorë të Atdheut’ 4 të vrarët e 21 janarit Rama: Sot një ditë reflektimi në rrugën e reformimit të sistemit të drejtësisë TIRANË- 4 …

Albania COVID-19 Update 20 January: 4 Dead, 670 Infections, 505 Recoveries

Four people infected with COVID-19 have died in Albania in the last 24 hours, bringing the death toll to 1,291. The victims’ age varies between 37 and 77. 670 new cases …

The Central Election Commission of Kosovo has banned Albin Kurti, the leader of the largest party Vetevendosje, from running in the February 14 elections.

The Central Election Commission of Kosovo has banned Albin Kurti, the leader of the largest party Vetevendosje, from running in the February 14 elections. Sources from Vetevendosje confirmed the news for …

Pajisje të reja për klorimin e ujit në rezervarin e Dibrës

Pajisje të reja për klorimin e ujit në rezervarin e Dibrës Pas më shumë se tre dekadave, stacioni për klorimin e ujit në rezervarin kryesor të qytetit të Dibër u bë …

“The days of the government are numbered” Basha to Rama: The EU will help us with the economic plan

“The days of the government are numbered” Basha to Rama: The EU will help us with the economic plan Democrat leader Lulzim Basha has issued a statement to the media right …