• October 20, 2020

Historia e suksesit të shqiptarit në Izmir, krenar për origjinën nga Kosova

Rifat Sait, shqiptari i cili me përpjekjet e tij të shumta dhe luftën e tij për sukses arriti të bëhej pjesë e parlamentit turk duke ruajtur identitetin dhe origjinën shqiptare, rrëfen …

Kosova mirëpret vëmendjen e Bidenit

Në një deklaratë të fushatës zgjedhore, kandidati për president të SHBA-së, Joe Biden, ka shpalosur vizionin e tij për marrëdhëniet e Amerikës me Kosovën dhe Shqipërinë. Në deklaratën e publikuar të …

Edhe një sukses i shqiptarëve në Mynih të Gjermanisë

Furra e pare shqiptare ne München Edhe nje sukses i shqiptareve ne Mynih te Gjermanise Familja Beqaj nga Hasi po vazhdojn me sukses traditen e tyre te furrtareve, sot i beme …

Udhëtimi i shqiptarëve drejtë BE -së dhe sistemi ETIAS:

Përmes sistemit Etias, Bashkimi Europian nuk rikthen vizat me Shqipërinë. Në një intervistë për Tv Klan, përfaqësuesi i delegacionit të bashkimit europian në Tiranë, Sylvain Gambert thotë se ky sistem online …

Albanien: Reise- und Sicherheitshinweise

Albanien Stand – 16.10.2020 Aufgrund der Ausbreitung von COVID-19 und damit einhergehenden Einschränkungen im internationalen Luft- und Reiseverkehr sowie Beeinträchtigungen des öffentlichen Lebens wird vor nicht notwendigen, touristischen Reisen nach Albanien …