Furra e pare shqiptare ne München

Edhe nje sukses i shqiptareve ne Mynih te Gjermanise

Familja Beqaj nga Hasi po vazhdojn me sukses traditen e tyre te furrtareve, sot i beme nje vizite te shkurter pronareve, z. Dini dhe znj. Sabina te cilet me punen e palodheshme po korrin sukses edhe ne Mynih.

Furra ADRIATIKU gjendet ne Holzapfelstr.10, 80339 München

Dhe ofron shumllojshmeri te gatimeve tradicionale shqiptare dhe te atyre gjermane. Ne i uruam dhe i pergezuam ata per fillim te ri me punen e tyre ktu ne Mynih me deshiren qe sukseset e tyre te jene pa fund ftojm gjithe bashkeatdhetaret tane te perfitojn nga mundesia e vizites se tyre ne kete furre per ti shijuarbproduktet me cilesi te larte dhe te knaqen me gatesat shqiptare e internationale.

By admin

Leave a Reply