Në një deklaratë të fushatës zgjedhore, kandidati për president të SHBA-së, Joe Biden, ka shpalosur vizionin e tij për marrëdhëniet e Amerikës me Kosovën dhe Shqipërinë.

Në deklaratën e publikuar të shtunën, Joe Biden dhe kandidatja për nënpresidente, Kamala Harris, ndër të tjerash, pohojnë se për administratën e tyre pavarësia e Kosovës do të jetë e pakthyeshme, Kosova do të ketë trajtim të barabartë në dialog me Serbinë, gjë që do të çojë në njohje reciproke, por gjithmonë duke ruajtur integritetin territorial të Kosovës.

By admin