LSDM dhe BDI dështuan në plotësimin e premtimit gjatë zgjedhjeve parlamentare se vendi do të anëtarësohet në Bashkimin Evropian dhe për këtë gjë ata duhet të japin dorëheqje, deklaroi kryetari i ASH-së Zijadin Sela. Ai kërkoi dorëheqjen e Kryeministrit Zoran Zaev, Ministrit të jashtëm, Bujar Osmani dhe Zëvendëskryeministrit për çështje evropiane, Nikolla Dimitrov.

“Përgjegjës për atë që ndodhi mbrëmë natyrisht se kanë emër dhe mbiemër dhe ky është kryeministri Zoran Zaev, ministri i Punëve të Jashtme z. Bujar Osmani, ministri për Bashkimin Evropjan z. Dimitrov. Që të tret duhet të dorëhiqen”, theksoi Ziadin Sela – Kryetar i ASH-së.

By admin