Deklarata e Nënës se Ushtarit serb dridh Specialen

Deklarata e Nënës se Ushtarit serb dridh Specialen. Ku thotë po të ishte Ushtria Çlirimtare e Kosovës që bën krime m’i kishte vrarë këta dy djemtë e mi, që i shihni në foto.
“Po, Ushtria Çlirimtare i zuri dhe i liroi dhe unë sot po jetoj me ta në Gjermani. Ndoshta nesër do renditem ne Krahun e Ushtrisë Çlirimtare kundër Gjykatës Speciale. Ata mbrojtën shtëpitë e tyre, ndërsa Millosheviqi erdhi e mi mori djemtë me dhunë dhe mi dërgoi në Kosovë, po falë zotit dhe Ushtrisë Çlirimtare, ata sot jetojnë të lirë në Bayern të Gjermanisë”, shkruan Ruzha Drashiq.