Rama: Jam i vetmi kryeministër që futet dhe lexon vetë komentet e qytetarëve

Kryeministri Edi Rama i njohu vetes një meritë shumë “speciale”.

Sipas tij, ai është i vetmi kryeministër, nga ata që kanë ardhur dhe nga ata që do vijnë, i cili shkruan personalisht me qytetarët në telefon dhe madje lexon edhe vetë komentet e tyre.

Edi Rama: Unë jam i vetmi kryeministër, mbaje mend këtë se është edhe për ardhmen, nga ata që kanë qenë dhe nga ata që do vijnë merrem vetë personalisht me njerëzit, edhe kur shkruaj në telefon, madje futem dhe lexoj edhe komentet e tyre. Gjëja më e pakëshillueshme se thonë lideri duhet të rrijë larg.

Alfred Lela: E mbani mend kur qortonit Berishën, jep numrin…

Edi Rama: Jo, jo, nuk e kam qortuar që merret me njerëzit. E kam qortuar se vuri një telefon atje dhe thoshte bjerini këtij telefonit kundër korrupsionit. Një telefon i madh nga ato kukullat.