Selmani: Qeveria 100 ditshin e parë ishte e çorientuar

Qeveria aktuale e udhëhequr nga kryeministri Zoran Zaev në përpjekje për të zgjidhur çështjet siç janë kontesti me Bullgarinë dhe integrimi, sikur harroi brengat dhe hallet e qytetarëve brenda vendit. Kështu u shpreh në emisioni e sontëm “Rruga drejt…”, profesori universitar Bashkim Selmani, sipas të cilit është për tu vlerësuar vullneti i mirë i qeverisë për të zgjidhur çështjet e lartpërmendura, por assesi nuk mund të falet lënia pas dore e interesave jetike të qytetarëve që ndërlidhen me funksionimin e sistemit shëndetësorë, ekonomik e arsimorë.

Sipas Selmanit edhe opozita duhet të ndërroj mentalitet në funksionimin e saj, sepse nuk mund të bllokoj çështjet që prekin drejtpërsëdrejti çështjen e qytetarëve.