Alban Skenderaj dhe Arilena Ara sjellin bashkëpunimin e tyre në treg

Pas paralajmërimit të këngës së tyre përmes rrjeteve sociale dyshja më në fund solli projektin e premtuar, shkruan lajminet.

Ata bënë të ditur se premiera e këngës së tyre ishte sot (12 dhjetor) teksa ndanë sekuenca të këngëssë tyre në Instagram.

„Aisheh” quhet projekti muzikor i prodhuar nga Lorenca Aliaj, teksti dhe melodia nga Alban Skenderaj