Kadastra Shqiptare Bën Njoftimin: Ndryshon Formati I Dokumenteve Të Pronësisë

Kadastra shqiptare ditën e sotme ka bërë njoftimin e rëndësishëm në lidhje me ndryshimin e formatit së dokumenteve të pronësisë.

Përmes një postimi në rrjetin social Facebook, kadastra shqiptare paralajmëron qytetarët që të shqetësohen nëse dokumenti i pronësisë do të vijë ndryshe në duart e tyre.

Në vendim thuhet se kjo është bërë për të paraqitur në mënyrë më të saktë dhe më të plotë të dhënat kadastrale referuar dokumentacionit tekniko-ligjor.