Vuçiq: Albright do të ketë ndikim të madh në dialogun me Kosovën, ne do të mbrojmë interesat tona

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, është shprehur se pret që ish-Sekretarja e SHBA-së, Madeleine Albright të ketë një ndikim të madh në dialogun midis Beogradit dhe Prishtinës.

Mediat serbe raportojnë se Vuçiq ka thënë se Albright është një person i rëndësishëm e cila do të ketë ndikim të madh në dialog

Te infektuar: 48.905 Sheruar: 36.568 Vdekur: 1.256

Vuçiq: Albright do të ketë ndikim të madh në dialogun me Kosovën, ne do të mbrojmë interesat tona

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, është shprehur se pret që ish-Sekretarja e SHBA-së, Madeleine Albright të ketë një ndikim të madh në dialogun midis Beogradit dhe Prishtinës.

Mediat serbe raportojnë se Vuçiq ka thënë se Albright është një person i rëndësishëm e cila do të ketë ndikim të madh në dialog
ADVERTISING

Ai ka theksuar se do të luftojnë për interesat e tyre.

“Ne do të flasim dhe do të luftojmë për interesat tona, nuk do të jetë e lehtë për ne. Kjo është gjithçka që mund të them, dhe nëse prisni një fjalor ofendimesh nga unë, do të isha i papërgjegjshëm dhe joserioz nëse do ta bëja atë”, deklaroi Vuçiq.

Ai shtoi se puna e tyre është që të mbrojnë njerëzit e tyre në Kosovë.

Ai vuri në dukje se nuk ka të drejtë të luajë dhe të bëjë deklarata të papërgjegjshme që do të fyejnë fuqitë më të mëdha në botë. (Express)