Madama Butterfly’ i Ermonela Jahos renditet në 100 regjistrimet më të mira të vitit

Albumi “Madama Butterfly” i sopranos së njohur shqiptare, Ermonela Jaho është renditur në 100 regjistrimet më të mira të vitit nga “Sunday Times”

Ka qenë vetë sopranoja që ka bërë të ditur lajmin me anë të një reagimi në Twitter.

Mes urimeve të shumta bie në sy dhe ai i ambasadores Yuri Kim e cila ka shpërndarë postimin e sopranos dhe krahas tij shkruan ‘Ti je një thesar’

Albumi “Madama Butterfly” i sopranos së njohur shqiptare, Ermonela Jaho është renditur në 100 regjistrimet më të mira të vitit nga “Sunday Times”

Ka qenë vetë sopranoja që ka bërë të ditur lajmin me anë të një reagimi në Twitter.

Mes urimeve të shumta bie në sy dhe ai i ambasadores Yuri Kim e cila ka shpërndarë postimin e sopranos dhe krahas tij shkruan ‘Ti je një thesar’