Louis Vuitton” Nxjerr Në Shitje Çantën Me Flamurin Shqiptar

Marka e njohur botërore “Louis Vuitton” ka prodhuar një çantë me flamurin shqiptar, e cila ka filluar tashmë të shitet në internet. Në një koleksion me çanta udhëtimi ku janë krijuar çanta me flamuj nga shtete të ndryshme, pjesë është edhe flamuri shqiptar.

Kjo çantë është e limituar dhe kush dëshiron të duket sa ‘chic’ dhe patriot duhet të nxitojë ta blejë.

Edhe çmimi nuk kishte se si të ishte i vogël, pasi produktet e kësaj marke kanë një bazë të vendosur, në të cilën variojnë.

Çanta me shqiponjë kushton plot 10.335 dollarë, respektivisht 9.900 euro.