Krimet e luftës në Kosovë/ Publikohet një foto, ushtria serbe i pret kokën një shqiptari

Masakra që Serbia ka bërë në Kosovë tejkalon çdo kufi njerëzor dhe ende nuk mund të harrohet, raportojnë mediat e Kosovës.

Krimet e ushtarëve serbë nën komandën e liderit nacionalist serb Slobodan Millosheviç ende janë të freskëta ndër shqiptarë.

Fotoja më poshtë është dëshmi e krimeve ushtarake serbe mbi popullatën civile shqiptare. Për këto krime nuk është dënuar pothuajse asnjë serbë.