Rifillon mësimi në shkollën shqipe në Nju Jork

Shkolla Shqipe “Alba Life” ne NY, Ambasador i Kombit

Njoftojme gjithe prinderit, nxenesit dhe mesuesit e Shkolles Shqipe “Alba Life”, se pas nje pushimi 2 javor per Festat e Fundvitit, fillojme mesimin kete fundjave ne Online ne te njejtat dite dhe orare ashtu si dhe semestrin e kaluar.
Porosis te gjithe mesuesit te kontaktojne prinderit ne menyre qe te mos kete mungesa ne klasat e tyre.

Nese ka prinder te tjere qe deshirojne te regjistrojne femijet ne shkolle mund te na kontaktojne ne Qzylo@albalife.org ose tel 9172098150, pasi mundemi te hapim edhe klasa te tjera per nxenesit e rinj.
Ju mirepresim dhe ju uroj suksese te gjithe nxenesve dhe mesueseve.

Qemal Zylo
Themelues dhe Drejtor i Shkolles Alba Life