BNT Electronics, zgjidhje për biznesin tuaj, firma e parë e certifikuar në Shqipëri sjell sistemin eBills për fiskalizimin

BNT Electronis, firma e parë e certifikuar në Shqipëri për tregtimin e kasave fiskale sjell për të gjitha bizneset sistemin e bills. Duke nisur nga data 1 janar e vitit të ardhshëm për bizneset nis një mënyrë e re e raportimit përmes faturave elektronike. Pranë BNT Electronics do të gjeni zgjidhjen që ju duhet me çmimet më të mira.

Vitin e ardhshëm do të nisë një mënyrë e re për raportimet e bizneseve në sistemin e tatimeve.

Përmes procesit të fiskalizimit çdo shitje do të kalojë në kohë reale në sistem.

Ky proces është tashmë i mundur falë BNT Electronics, firmës së parë të certifikuar në Shqipëri për këtë qëllim.

Specialistët e kompanisë tregojnë se si do të aplikohet.

Pranë BNT Electronics, bizneset gjejnë zgjidhjen që ju duhet për formën e re të faturimit.

Sekreti i suksesit të kompanisë është eksperienca 26 vjeçare në fushën e teknologjisë së informacionit dhe eksperienca 12 vjeçare në pajisjet fiskale.

BNT Electronics fton të gjitha subjektet e interesuara t’i kontaktojnë për të gjetur zgjidhjen që ju duhet.

Për ato biznese që aktualisht zotërojnë një kasë BNT Electronics fiskalizimi kryhet vetëm me një update, në kohë reale.

Nëse do pyesni përse BNT Electronics, patjetër që ka një përgjigje.

BNT Electronics është themeluar në vitin 1994 dhe është e njohur për zgjidhjet e ofruara në fushën e elektronikës. (OraNews)