• October 20, 2020

COVID-19: Tre të vdekur e 281 raste të reja

Gjatë 24 orëve të fundit në Shqipëri janë regjistruar 281 raste të reja nga gjithsej 1.276 teste të kryera për koronavirus, ka bërë të ditur Ministria e Shëndetësisë. Janë shëruar 70 …

Perspektivlos: Albaniens Jugend flieht aus den Bergen (VIDEO)

Junge Menschen verlassen das Korab-Gebirge in Albanien, um anderswo besser zu leben. Umweltschützer wollen die einzigartige Natur dort erhalten und die Jungen zum Bleiben ermutigen. Im Korab-Gebirge in Ostalbanien ist das …

Statusi i pavarësisë së Kosovës është i panegociueshëm sipas së drejtës ndërkombëtare

Duhet mbajtur parasyh faktin se deri më sot (1945-2020), pas njohjes së pavarësisë së ndonjë shteti, siç është së fundi, edhe rasti Kosovës së Shqipërisë Etnike(17 shkurt 2008), nuk ka ndodhur …

DINJITETI, TRADHTIA, LUFTËRAT DHE TRAGJIKOMEDIA

Patriotizmi është ndjenjë dashurie e besnikërie për atdheun dhe për popullin e vet! Për udhëheqësit politikë që udhëheqin popuj dhe vende në transformim, me të njëjtat telashe, brenga e halle, (dinjiteti, …

Legislators face law for flouting virus rules

Three parliamentarians in Albania were fined by police on Friday for not wearing face masks in public. Wearing masks in public places is mandatory under the country’s COVID-19 measures and carries …