• May 12, 2021

Kosovo Election Analysts: Problems Remain little hope for this

Kosovo Election Analysts: Problems Remain little hope for this (From Fjoralba Jeminaj) The fight against the pandemic, the vaccination of citizens in the near future and the economic recovery are dominating …

Kosovo Stronger than ever

Kosovo Stronger than ever The people of Kosovo have spoken! Albin Kurti has spoken! Vetevendosje is about to transform Kosova (Kosovo)! No more suppression, no more corruption…it’s about to be an …

Kosovo Election Analysts: Problems Remain little hope for this

Kosovo Election Analysts: Problems Remain little hope for this (From Fjoralba Jeminaj) The fight against the pandemic, the vaccination of citizens in the near future and the economic recovery are dominating …

Biden encourages Vucic to recognize Kosovo

Biden encourages Vucic to recognize Kosovo US President Joe Biden has said the United States remains steadfast in its support for Serbia’s European integration, but has called for reforms and an …

PM Rama: Përmeti expects Arab investments, Emirates Crown Prince has expressed interest for tourism investments

PM Rama: Përmeti expects Arab investments, Emirates Crown Prince has expressed interest for tourism investments Prime Minister Rama was today in the Gjirokastra region, where he has held several meetings, among …

Skavica Hydropower Plant, Yuri Kim: Albania has potential to attract US investment

Skavica Hydropower Plant, Yuri Kim: Albania has potential to attract US investment US Ambassador to Albania Yuri Kim said today in a comment that Albania has the potential to attract US …

Covid-19 update; 1052 new cases and 14 losses of life in the last 24 hours

Covid-19 update; 1052 new cases and 14 losses of life in the last 24 hours The Albanian Ministry of Health said today (04.02.2021) that 3974 coronavirus tests have been performed in …

Voting only with Kosovo documents

Voting only with Kosovo documents Zarko Ristic from northern Kosovo says he was provided with a Kosovo document when he planned to go to Shkodra, Albania, to visit a historic monument. …

The “Donate Books” Initiative, For Albanians Suffering From Deprivation Of Liberty Abroad

The “Donate Books” Initiative, For Albanians Suffering From Deprivation Of Liberty Abroad Literature breaks down walls, especially in prison. Based on this, the National Agency of the Diaspora and the Publishing …

Floods in Albania, IGJEUM gives the latest data and warns of snowfall

Floods in Albania, IGJEUM gives the latest data and warns of snowfall The situation in Albania is critical with the increase of rainfall, where some rivers are in danger of overflowing. …

Historia e Ajdin Asllan nga Leskoviku dhe krijimtaria e tij muzikore në SHBA

Historia e Ajdin Asllan nga Leskoviku dhe krijimtaria e tij muzikore në SHBA Ajdin Asllan, i njohur dhe si Ajdin Leskoviku, lindi në Leskovik më 12 mars 1895. Arriti në Nju …

Raif Hyseni 24” shkrin meloditë shqiptare me të popujve të tjerë

Raif Hyseni 24” shkrin meloditë shqiptare me të popujve të tjerë “Pastaj këtë album sikur edhe ‘24 orë’ ta dëgjosh, njeriu gjithmonë gjen elemente gëzimi, qetësie, kënaqësie, sfidë, të panjohura që …

Historia ushtarake shqiptare – muze dhe pjesë e guidës turistike të Tiranës

Historia ushtarake shqiptare – muze dhe pjesë e guidës turistike të Tiranës Kryeministri Edi Rama ka paralajmëruar të enjten hapjen e muzeut të ri për historinë e Forcave të Armatosura Shqiptare. …

Rekord në rajon e Europë/ Ja sa shqiptarë jetojnë në SHBA

Rekord në rajon e Europë/ Ja sa shqiptarë jetojnë në SHBA Amerika është ëndrra e shumë shqiptarëve që çdo vit nxitojnë që të bëjnë lotarinë për të shkuar në vendin e …

Sot do të shqyrtohet projekt-ligji në Greqi për zgjerimin me 12 milje në Jon

Sot do të shqyrtohet projekt-ligji në Greqi për zgjerimin me 12 milje në Jon Projekt-ligji në Greqi për zgjerimin e ujërave territoriale me 12 milje në detin Jon fillon sot shqyrtimin …

Kosova në organizata ndërkombëtare, Vuçiç kërcënon sërish Prishtinën me luftë

Kosova në organizata ndërkombëtare, Vuçiç kërcënon sërish Prishtinën me luftë Në një deklaratë për mediat vendase Vuçiç është shprehur se ato dhe mentorët e tyre e dinë se unë nuk gënjej. …

Ja kush paguhet nga Athina per te destabilizuar shtetin Shqiptar

Ja kush paguhet nga Athina per te destabilizuar shtetin Shqiptar Doni fakte , subjekte dhe emra ju ? Ja u jap une me shumice madje……ne fakt ju a jep vete shtypi …