• June 18, 2021

Kosovo Election Analysts: Problems Remain little hope for this

Kosovo Election Analysts: Problems Remain little hope for this (From Fjoralba Jeminaj) The fight against the pandemic, the vaccination of citizens in the near future and the economic recovery are dominating …

Kosovo Stronger than ever

Kosovo Stronger than ever The people of Kosovo have spoken! Albin Kurti has spoken! Vetevendosje is about to transform Kosova (Kosovo)! No more suppression, no more corruption…it’s about to be an …

Kosovo Election Analysts: Problems Remain little hope for this

Kosovo Election Analysts: Problems Remain little hope for this (From Fjoralba Jeminaj) The fight against the pandemic, the vaccination of citizens in the near future and the economic recovery are dominating …

Biden encourages Vucic to recognize Kosovo

Biden encourages Vucic to recognize Kosovo US President Joe Biden has said the United States remains steadfast in its support for Serbia’s European integration, but has called for reforms and an …

PM Rama: Përmeti expects Arab investments, Emirates Crown Prince has expressed interest for tourism investments

PM Rama: Përmeti expects Arab investments, Emirates Crown Prince has expressed interest for tourism investments Prime Minister Rama was today in the Gjirokastra region, where he has held several meetings, among …

Skavica Hydropower Plant, Yuri Kim: Albania has potential to attract US investment

Skavica Hydropower Plant, Yuri Kim: Albania has potential to attract US investment US Ambassador to Albania Yuri Kim said today in a comment that Albania has the potential to attract US …

Covid-19 update; 1052 new cases and 14 losses of life in the last 24 hours

Covid-19 update; 1052 new cases and 14 losses of life in the last 24 hours The Albanian Ministry of Health said today (04.02.2021) that 3974 coronavirus tests have been performed in …

Voting only with Kosovo documents

Voting only with Kosovo documents Zarko Ristic from northern Kosovo says he was provided with a Kosovo document when he planned to go to Shkodra, Albania, to visit a historic monument. …

The “Donate Books” Initiative, For Albanians Suffering From Deprivation Of Liberty Abroad

The “Donate Books” Initiative, For Albanians Suffering From Deprivation Of Liberty Abroad Literature breaks down walls, especially in prison. Based on this, the National Agency of the Diaspora and the Publishing …

Destinacion Turistik/ Dardha, Fshati Ideal I Dimrit

Destinacion Turistik/ Dardha, Fshati Ideal I Dimrit Këtë fundviti fshati Dardhë i Korçës ishte ndër më të preferuarit për shqiptarët brenda vendit për të kaluar natën e ndërrimit të viteve. Fshati …

Puka, Një Aventurë E Vërtetë Turistike

Puka, Një Aventurë E Vërtetë Turistike Disa pamje mahnitëse janë realizuar këto ditë të para të 2021 nga një zonë e bukur malore e Shqipërisë, që mund të konsiderohet edhe si …

BE Mbështet Infrastrukturën Në Ballkan, Bypass-I I Tiranës, Një Nga Përfituesit

BE Mbështet Infrastrukturën Në Ballkan, Bypass-I I Tiranës, Një Nga Përfituesit Banka Europiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), Bashkimi Europian (BE) dhe donatorët dypalësh njoftuan se po rrisin mbështetjen e tyre …

Propozimet E Dhomës Së Biznesit Të Diasporës Në Këshillin E Investimeve

Propozimet E Dhomës Së Biznesit Të Diasporës Në Këshillin E Investimeve Këshilli i Investimeve (KI) zhvilloi një mbledhje plenare për të diskutuar sfidat kryesore dhe disa rekomandime për promovimin e investimeve …

Qarqet me te goditur nga papunesia per arsye te COVID 19

Qarqet me te goditur nga papunesia per arsye te COVID 19 Qarqet e Shkodrës, Vlorës dhe Korçës panë rritjen më të lartë vjetore të papunësisë në tremujorin e tretë të këtij …

Familja Destani Në Greqi Për Prodhimin E Makinave Elektrike

Familja Destani Në Greqi Për Prodhimin E Makinave Elektrike Familja Destani Në Greqi Për Prodhimin E Makinave Elektrike Prodhuesi i vetëm i pavarur europian i makinave me bateri elektrike Next.e.GO Mobile …

Inagurohet Dhoma E Tregtisë Shqipëri-Zvicër, Nismë E Sipërmarrësve Shqiptarë

Inagurohet Dhoma E Tregtisë Shqipëri-Zvicër, Nismë E Sipërmarrësve Shqiptarë Një grup sipërmarrësish shqiptarë në Zvicër, së bashku me Ambasadën e Republikës së Shqipërisë në Konfederatën Zvicerane, si dhe me mbështetjen e …

Siguria dhe çmimet e ushqimeve gjatë festave të fundvitit, Radovani: Çmimet nuk janë rritur, inspektimet janë shtuar

Siguria dhe çmimet e ushqimeve gjatë festave të fundvitit, Radovani: Çmimet nuk janë rritur, inspektimet janë shtuar Festat e fundvitit shtojnë dhe konsumin e ushqimeve, ndërsa rrisin dhe mundësitë e tregtimit …

Vuçiq dorëzoi sistemin energjetik në Kosovë në duar të Shqipërisë

Vuçiq dorëzoi sistemin energjetik në Kosovë në duar të Shqipërisë Kreu i Lëvizjes “Çlirimi” Mlagjan Gjorgjeviç ka vlerësuar se presidenti Vuçiq dorëzoi të gjithë sistemin energjetik në Kosovë në duar të …

Shqipëria me çmimin më të lartë të naftës në rajon, por cilësia e ulët

Shqipëria me çmimin më të lartë të naftës në rajon, por cilësia e ulët Shqipëria vazhdon të mbetet një nga vendet me çmimin më të lartë të karburanteve edhe pse qytetarët …