• May 12, 2021
1 Comments

Tiranë: Arrestohet kreu i “Vetëvendosje”.

Drejtursi i Qendrës së Lëvizjes VETËVENDOSJE! në Shqipëri, Boiken Abazi, është arrestuar nga policia si pjesëmarrës në protestën paqësore e organizuar pranë Ministrisë së Punëve të Jashtme.

Sipas degës së “Vetëvëndosje” në Tiranë, ky arrestim është tipikisht i porositur.
Përfaqësues të Shoqatës Patriotike “Cameria”, PDIU dhe Lëvizja Vetevendosje u mblodhen para MEPJ për të protestuar në një kohë që në Tiranë ka mbërritur për vizite Ministri i jashtëm grek Nikos Dendias.

Author

admin@nacionalalbania.al

One thought on “Tiranë: Arrestohet kreu i “Vetëvendosje” (VIDEO)

Leave a Reply